Kdenlive   bug tracker Home page

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0002047KdenliveUser Interfacepublic2011-02-26 02:252011-02-26 02:34
Reporterjrtayloriv 
Assigned To 
PriorityhighSeverityblockReproducibilityunable to reproduce
StatusnewResolutionopen 
PlatformOSUbuntuOS Version10.10
Product Version0.7.7.1 
Target VersionFixed in Version 
Summary0002047: I've a video clip in my timeline. During playback, the timeline cursor keeps moving, but the video stops at a certain frame in t
DescriptionI've a video clip in my timeline. During playback, the timeline cursor keeps moving, but the video stops at a certain frame in the project monitor.

 When playing the project in the project monitor, the playback stops at a certain frame (with the timeline cursor still moving). But when you play it in the clip monitor, video playback works fine.

My zone start/end points [ ] are placed at the beginning and end of the clip, so the entire clip should be playing.

This is a reoccuring problem. I'm not certain what is causing it, but I'll do my best to pinpoint where it breaks. How would I go about trying to debug this problem?
Steps To ReproduceI'm not certain how to reproduce this, but this has happened on almost every project. What would be most helpful, I think, is if someone could help me figure out how to debug this, and pinpoint the problem.
Tagsplayback, project monitor
Build/Install MethodDistribution package
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0006499)
jrtayloriv (reporter)
2011-02-26 02:31

The problem seems to go away, at least temporarily, when I restart Kdenlive.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2011-02-26 02:25 jrtayloriv New Issue
2011-02-26 02:31 jrtayloriv Note Added: 0006499
2011-02-26 02:34 jrtayloriv Tag Attached: playback
2011-02-26 02:34 jrtayloriv Tag Attached: project monitor


Copyright © 2000 - 2014 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker