Kdenlive   bug tracker Home page

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0002354KdenliveMLTpublic2011-10-17 09:212011-10-25 14:50
Reporter_PunK_ 
Assigned To 
PriorityhighSeveritymajorReproducibilityalways
StatusnewResolutionopen 
PlatformLinuxOSKubuntu LinuxOS Version11.10
Product Version0.8 
Target VersionFixed in Version 
Summary0002354: There are no sound in builded projects
Description????? ?????? ??????? ? ???????? ????? ????? ??????????? ????. ???????? ??????????? ??? ???? ???????? ????? (????? MPEG2), ? ????? ???????? ?????. ? ??? ??????????? ??????? ? ??? ?? ????? ????????? ?????????? ??????????? ????? ??????? ????????, ?????? ??? ? ??????? ? Linux, ? ??????????? ??? ??? ?????????? ?????????...

(Translatetd to English by Google)
Steps To Reproduce1 Create project
2 Build project in MPEG4, AVI, H.264 or another format
3 video file has no sound. some of formats have no video but having sound.
TagsNo tags attached.
Build/Install MethodDistribution package
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0007445)
_PunK_ (reporter)
2011-10-17 09:22
edited on: 2011-10-17 09:23

Something with coding of description.Here it is:

After building the project in the finished video file has no sound. The problem is observed for all video format (other than MPEG2), and any bit rate audio. What is prblema and how it can be solved?? It is desirable to address the long answer, because I'm new to Linux, and mount it to me to constantly ...

(0007461)
dracoroot7 (reporter)
2011-10-25 14:50

I have this problem only for aac audio, if I switch to mp3 with a custom profile the audio is rendered.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2011-10-17 09:21 _PunK_ New Issue
2011-10-17 09:22 _PunK_ Note Added: 0007445
2011-10-17 09:23 _PunK_ Note Edited: 0007445 View Revisions
2011-10-17 09:42 _PunK_ Note Added: 0007446
2011-10-17 09:46 _PunK_ Note Deleted: 0007446
2011-10-25 14:50 dracoroot7 Note Added: 0007461


Copyright © 2000 - 2014 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker