Kdenlive   bug tracker Home page

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0002357KdenliveRenderingpublic2011-10-20 15:042012-05-15 10:58
Reporterevorster 
Assigned Toj-b-m 
PrioritynormalSeverityblockReproducibilityalways
StatusclosedResolutionno change required 
Platformx86_64OSLinuxOS Version3.0.4
Product VersionRecent git 
Target VersionFixed in Version0.9 
Summary0002357: Project does not render video channel on webm
DescriptionProxy clips display while editing the video.
After rendering the video, there is only an audio channel, no video.
Steps To ReproduceLoad a lot of clips from Panasonic TM900 ( Full HD, 50FPS )
Do some light editing, and then hit render.
Watch the resultant video.
Additional InformationJust pulled kdenlive from svn on 20 Sep 2011.
Updated mlt from git on the same day.

This problem did not exist with Kdenlive pulled from svn two weeks ago.
TagsNo tags attached.
Build/Install MethodManual build from SVN
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0007448)
evorster (reporter)
2011-10-20 18:08

I have tried rendering the same project with mp4... That has a video channel, but no sound.

The source clips have 5.1 channels of sound.
(0007507)
evorster (reporter)
2011-11-05 20:27

Ok, I did a bit more prodding on this.

I suspect that mlt does not like ffmpeg 0.7.6. I don't see either libvpx or libmp3lame, which explains the missing video and audio in webm and mp4.

I'll do some more testing to see if I can nail it down.

currently I am using ffmpeg 0.7.5, and that works fine.
(0007731)
evorster (reporter)
2012-01-06 17:54

I have found this problem.

It has nothing to do with kdenlive, but rather the way that ffmpeg installs on my system.

Please set as resolved.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2011-10-20 15:04 evorster New Issue
2011-10-20 18:08 evorster Note Added: 0007448
2011-11-05 20:27 evorster Note Added: 0007507
2012-01-06 17:54 evorster Note Added: 0007731
2012-01-06 19:07 j-b-m Status new => resolved
2012-01-06 19:07 j-b-m Resolution open => no change required
2012-01-06 19:07 j-b-m Assigned To => j-b-m
2012-05-15 10:57 j-b-m Fixed in Version => 0.9
2012-05-15 10:58 j-b-m Status resolved => closed


Copyright © 2000 - 2014 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker