Kdenlive   bug tracker Home page

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0002565KdenliveUser Interfacepublic2012-04-08 06:222012-04-08 06:31
ReporterCktRider 
Assigned To 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilityalways
StatusnewResolutionopen 
Platform64 bitOSUbuntuOS Version10.04
Product Version0.8.2.1 
Target VersionFixed in Version 
Summary0002565: Long (4h) .ts clip has audio amplitude go to zero in kdenlive after 1-2h timepoint
DescriptionA 4h:44min TS-format video clip plays fine, full audio, in mplayer, but audio amplitude in kdenlive goes to zero after about 1 to 2 hours, and remains silent through the rest of the clip. Moving to timeline shows audio amplitude at zero after about that time.
Steps To ReproduceGet a 4+ hour long ts file with good audio outside kdenlive, add it to kdenlive as a clip, play a segment at the end, play a segment at the beginning, observe no audio at end, good audio at the beginning. Points in between may or may not have good audio.

Move the clip to the timeline, separate the audio, observe the audio waveform envelope go to zero amplitude during 1-2h segment, or by the end of the clip.
Additional InformationI'm new to kdenlive--please feel free to let me know if this is a settings problem or is otherwise easy to fix in the UI.
TagsNo tags attached.
Build/Install MethodDistribution package
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0007968)
CktRider (reporter)
2012-04-08 06:31

Went back to check time audio drops to zero amplitude--it was 1h 11min, which was about 25% of the way through the clip. There was a long delay when the clip was originally loaded at the 25% point; then, after some three or so minutes, the clip load continued.

On replay through this point, the video / audio playback stopped at the point where the audio drops out.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2012-04-08 06:22 CktRider New Issue
2012-04-08 06:31 CktRider Note Added: 0007968


Copyright © 2000 - 2014 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker