Kdenlive   bug tracker Home page

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0002571KdenliveRenderingpublic2012-04-10 19:182013-03-21 15:47
Reporterpeterpan 
Assigned To 
PriorityurgentSeveritymajorReproducibilityalways
StatusnewResolutionopen 
Platform32 bit intelOSMandriva LinuxOS Version2010.2
Product Version0.8.2.1 
Target VersionFixed in Version 
Summary0002571: Rendering always stops at 99%
DescriptionThe rendering using the latest version of MLT does not finish. The encoding stops at 99%. It does not matter what I render or in which format (avi, mp4, flv,...), the behavior is always the same. When I use 2pass the encoding stops at 49%.
Steps To ReproduceI tried to fetch the newest MLT source code; however, it is already up to date!

$ git pull
Already up-to-date.
Tagsrender
Build/Install MethodManual build from Git
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0009399)
hcderaad (reporter)
2013-03-21 15:47

I encountered the same behaviour with version 0.9.4 on openSUSE 12.2, and i dont know if this is of any concern to you anymore, but i will log it here, at least for the passing googler.

First i had to remove the stock mlt install of openSUSE (mlt 4), then installing the latest version of mlt5 and melt from the Packman repository (0.8.8) did the trick.

After this i had to configure kdenlive to the new filepaths (because the profiles and melt executable of 5 are in a different path).

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2012-04-10 19:18 peterpan New Issue
2013-03-21 14:44 hcderaad Tag Attached: render
2013-03-21 15:47 hcderaad Note Added: 0009399


Copyright © 2000 - 2014 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker