Kdenlive   bug tracker Home page

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0002642KdenliveRenderingpublic2012-06-10 22:042012-06-11 00:06
Reporterjacekkuzemczak 
Assigned To 
PriorityhighSeveritycrashReproducibilityalways
StatusnewResolutionopen 
Platform64 bitOSUbuntuOS Version12.04
Product Version0.9.2 
Target VersionFixed in Version 
Summary0002642: Rendering hang when using video effects
DescriptionIt seems that the Dissolve transition causes melt to hang, I have a project that will not render past a certain point removing the transitions fixes it.

It actually locks up the entire system so I have to reboot, making it hard to find any logged errors.

I'm currently using v0.9.2 from the svn ppa, the problem also happens with the stable v0.9.1.

I am using the version form this ppa https://launchpad.net/~sunab/+archive/kdenlive-svn [^] it reports the version there as 0.9.3 however it is give an 0.9.2 in the help menu.
Steps To ReproduceCreate a project with two video clips each on a separate track

Overlap the clips slightly

Added a transition between them
Additional InformationI also had it happen with the fade to black effect so it could be somethign to do with fading ?

If I render in avi format and play the video after rebooting it has rendered right up to the frame where the effect should start.
TagsNo tags attached.
Build/Install MethodDistribution package
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0008122)
jacekkuzemczak (reporter)
2012-06-11 00:06

Sorry for the typos ;)

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2012-06-10 22:04 jacekkuzemczak New Issue
2012-06-11 00:06 jacekkuzemczak Note Added: 0008122


Copyright © 2000 - 2014 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker