Kdenlive   bug tracker Home page

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0002733KdenliveUser Interfacepublic2012-09-14 22:092013-04-09 20:34
Reportereddrog 
Assigned Toeddrog 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusresolvedResolutionfixed 
Platformx64OSUbuntuOS Version12.04
Product VersionRecent git 
Target VersionFixed in Version 
Summary0002733: no video in project monitor shown first time
DescriptionAfter adding clips into timeline the first time video is not shown in project monitor (e.g. seeking in timeline).

Switching to Clip Monitor and back or clicking to Project Monitor solves this problem.

Sometimes it just happens on switching between Project/Clip monitors
Steps To Reproduce1) Load clips into timeline
2) On seeking first time in timeline => no video shown in proj mon
TagsNo tags attached.
Build/Install MethodBuild Script
Attached Filespng file icon Shot-005.png [^] (204,378 bytes) 2012-09-14 22:09

- Relationships

-  Notes
(0009478)
eddrog (developer)
2013-04-09 20:34

Oh I forgot to close it. It is fixed!

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2012-09-14 22:09 eddrog New Issue
2012-09-14 22:09 eddrog File Added: Shot-005.png
2013-04-09 20:34 eddrog Note Added: 0009478
2013-04-09 20:34 eddrog Status new => resolved
2013-04-09 20:34 eddrog Resolution open => fixed
2013-04-09 20:34 eddrog Assigned To => eddrog


Copyright © 2000 - 2014 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker