Kdenlive   bug tracker Home page

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0003154KdenliveFile Loadingpublic2013-08-26 13:322013-08-26 13:32
Reporterasilnevs 
Assigned To 
PriorityhighSeveritymajorReproducibilityalways
StatusnewResolutionopen 
Platform64 bitOSUbuntuOS Version12.04
Product VersionRecent git 
Target VersionFixed in Version 
Summary0003154: Not possible to load MTS files
DescriptionI'm working with the daily builds and since the version of 19 August I can not load an MTS video file anymore (codec H264/AVC/MPEG-4 AVC / MPEG-4 part 10, format yuv420p, audio ATSC A/52A (AC-3), format fltp).
If I load a MOV file there is no problem.
The strange thing is that I can import an existing project (with MTS files) without problems, but when I want to render then the rendering says: waiting and nothing happens.
All the versions before 19 August are working good and the versions after 19 August are all bad.
When I load an MTS file then the processor takes around 100% off the %CPU in the Systemmonitor.
I uploaded a text file with the text that is appearing in the terminal.
Steps To ReproduceStart the version from 19 August or later and load an MTS file.
TagsNo tags attached.
Build/Install MethodManual build from Git
Attached Filestxt file icon Kdenlive bug when loading MTS file.txt [^] (2,029 bytes) 2013-08-26 13:32 [Show Content]

- Relationships

-  Notes
There are no notes attached to this issue.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2013-08-26 13:32 asilnevs New Issue
2013-08-26 13:32 asilnevs File Added: Kdenlive bug when loading MTS file.txt


Copyright © 2000 - 2014 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker