Kdenlive   bug tracker Home page

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0003351KdenliveUser Interfacepublic2014-08-15 16:262014-09-22 14:19
Reporterqubodup 
Assigned Tovpinon 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusassignedResolutionopen 
PlatformOSArch Linux 64bitOS Version
Product Version0.9.8 
Target VersionFixed in Version 
Summary0003351: "Clip not Ready" - dragging into timeline produces loud bell sound spam - potential hearing damage?
DescriptionHi,

When dragging a clip into the timeline that is still being loaded, my ears weep. Please see following video for demonstration purposes ( keepvid dot com or youtube-dl can help if youtube doesn't work for you for some reason).

http://youtube.com/watch?v=zeBROExqFig [^]

It appears that the "clip not ready" message event gets spawned indefinitely until the clip has loaded(?)

System information:
              Distro Linux qbox 3.16.1-1-ARCH x86_64 GNU/Linux
           Mainboard Manufacturer: FOXCONN, Product Name: A7GM-S 2.0
                 CPU AMD Phenom(tm) 9550 Quad-Core Processor
               Video Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] RS780 [Radeon HD 3200] (prog-if 00 [VGA controller])
Steps To ReproduceTurn audio on.

Drag many big clips into kdenlive, then load one of the ones still loading into your timeline.
TagsNo tags attached.
Build/Install MethodDistribution package
Attached Files

- Relationships

-  Notes
There are no notes attached to this issue.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2014-08-15 16:26 qubodup New Issue
2014-09-22 14:19 vpinon Assigned To => vpinon
2014-09-22 14:19 vpinon Status new => assigned


Copyright © 2000 - 2014 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker