Kdenlive   bug tracker Home page

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000517KdenliveUser Interfacepublic2008-12-23 14:432009-02-02 23:49
Reporterreinhard 
Assigned Tomadsdyd 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusclosedResolutionfixed 
Platform32 bit intel and alikeOSUbuntu LinuxOS Version8.10
Product VersionRecent git 
Target VersionFixed in Version0.7.2 
Summary0000517: I/O zone(s) don't be stored
DescriptionI/O zone(s) and last position of the playhead are lost after re-loading the project.
Steps To Reproduce- load 3 clips, e.g.
- define a zone for every clip
clip1 == 00:00:10:00 - 00:00:15:00
clip2 == 00:00:20:00 - 00:00:25:00
clip3 == 00:00:30:00 - 00:00:35:00
- save project
- restart kdenlive
- (auto)reload project
- now every clip has a default zone
00:00:00:10 - 00:00:02:10
- and playhead is located at 00:00:00:01
TagsNo tags attached.
Build/Install MethodBuild Wizard
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0002210)
madsdyd (administrator)
2009-01-25 22:28

The commit in svn rev 2872 addresses this issue. Could you please test recent SVN and confirm that the issue has been addressed? (And report back here, please).
(0002216)
reinhard (reporter)
2009-01-26 16:06

I've tested using rev. 2971, but still the same behaviour as described above....
(0002236)
reinhard (reporter)
2009-01-27 13:15

btw - maybe it was not clear enough that I refer to the clip(s) 'zone' (crop) when viewing a clip in the 'clip monitor'???
The timeline 'zone' (the green bar) seems correctly recovered now.
(0002246)
administrator (administrator)
2009-01-27 17:45

Ok, I had not read carefully. In fact setting a different zone for each clip was not even really supported until now, but I see it as a great feature. This should now work correctly with latest svn, including save & reload.
(0002247)
madsdyd (administrator)
2009-01-27 17:48

For reference, that is 2988 - waiting for confirmation from reporter before resolving.
(0002261)
reinhard (reporter)
2009-01-27 23:28

yeah, great, works fine now.
Last remaining issue here might be that playhead position is not stored for each clip...
(0002266)
madsdyd (administrator)
2009-01-28 07:33

Resolving issue - please create a new issue for the playhead position, if you really wish that :-)

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2008-12-23 14:43 reinhard New Issue
2008-12-23 14:43 reinhard Build/Install Method => Build Wizard
2009-01-25 22:28 madsdyd Note Added: 0002210
2009-01-25 22:28 madsdyd Status new => acknowledged
2009-01-26 16:06 reinhard Note Added: 0002216
2009-01-27 13:15 reinhard Note Added: 0002236
2009-01-27 17:45 administrator Note Added: 0002246
2009-01-27 17:48 madsdyd Note Added: 0002247
2009-01-27 23:28 reinhard Note Added: 0002261
2009-01-28 07:33 madsdyd Note Added: 0002266
2009-01-28 07:33 madsdyd Status acknowledged => resolved
2009-01-28 07:33 madsdyd Fixed in Version => Recent git
2009-01-28 07:33 madsdyd Resolution open => fixed
2009-01-28 07:33 madsdyd Assigned To => madsdyd
2009-02-02 23:42 xzhayon Fixed in Version Recent git => 0.7.2
2009-02-02 23:49 xzhayon Status resolved => closed


Copyright © 2000 - 2014 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker