0.9.6 Screengrab failing

Hi guys, I am trying to avoid using separate software (kazam or any other screencasting software) to record a windowed game (portal beta). It doesn't appear that I can set 2 different audio sources, i want it to record the game audio but also record audio from my webcam (logitech c260). That's not that big of a deal as I can turn on audacity to record my voice and then merge the audio in kdenlive after the fact BUT i can't even get screengrab to work. I got my window's border info using xwininfo, it shows

xwininfo: Window id: 0x360000b "Portal - OpenGL"

Absolute upper-left X: 207
Absolute upper-left Y: 179
Relative upper-left X: 1
Relative upper-left Y: 24
Width: 1280
Height: 720
Depth: 24
Visual: 0x67
Visual Class: TrueColor
Border width: 0
Class: InputOutput
Colormap: 0x360000a (installed)
Bit Gravity State: ForgetGravity
Window Gravity State: NorthWestGravity
Backing Store State: NotUseful
Save Under State: no
Map State: IsViewable
Override Redirect State: no
Corners: +207+179 -193+179 -193-151 +207-151
-geometry 1280x720+206+155

and when I use 207 and 179 for the offset within the screengrab section I get a failure to record and the log states the following

ffmpeg version 0.8.6-4:0.8.6-0ubuntu0.12.04.1, Copyright (c) 2000-2013 the Libav developers built on Apr 2 2013 17:02:36 with gcc 4.6.3 *** THIS PROGRAM IS DEPRECATED *** This program is only provided for compatibility and will be removed in a future release. Please use avconv instead.
[x11grab @ 0x95bb60] device: :207.207 -> display: :207.207 x: 0 y: 0 width: 1280 height: 720
[x11grab @ 0x95bb60] Could not open X display. :207.207: Input/output error

Can anyone help me figure out how to record an area instead of my entire desktop using kdenlive and possibly also audio from my webcam? thnks

I get this same error

And I reported this issue on http://www.kdenlive.org/mantis/view.php?id=2643

Funny thing is that I only get this error for one user that I have on my box. I do not get it with the user that has admin privs ! Strange. So it might be some sort of permissions issue.