Kdenlive crashes when i trying to separate sound and video

Using Kdenlive 0.8.1 on Kubuntu 11.10
Kdenlive crashes every time i try to seperete audio and video. And don't know what to do...

there's log:
-------------------------------------------------------------
(gdb) run
Starting program: /usr/bin/kdenlive
[Thread debugging using libthread_db enabled]
project monitor connected
clip monitor connected
QWidget::insertAction: Attempt to insert null action
QWidget::insertAction: Attempt to insert null action
[New Thread 0xb57b6b70 (LWP 2113)]
[New Thread 0xb4414b70 (LWP 2114)]
[New Thread 0xb3c13b70 (LWP 2115)]
[Thread 0xb4414b70 (LWP 2114) exited]
[Thread 0xb3c13b70 (LWP 2115) exited]
[New Thread 0xb3c13b70 (LWP 2116)]
[New Thread 0xb4414b70 (LWP 2117)]
[Thread 0xb3c13b70 (LWP 2116) exited]
[Thread 0xb4414b70 (LWP 2117) exited]
[New Thread 0xb4414b70 (LWP 2118)]
[New Thread 0xb3c13b70 (LWP 2119)]
[New Thread 0xb1c27b70 (LWP 2120)]
[New Thread 0xb1426b70 (LWP 2121)]
[New Thread 0xb0424b70 (LWP 2122)]
[New Thread 0xafc23b70 (LWP 2126)]
[Thread 0xb1c27b70 (LWP 2120) exited]
[Thread 0xb1426b70 (LWP 2121) exited]
[New Thread 0xb1426b70 (LWP 2127)]
[New Thread 0xb1c27b70 (LWP 2128)]
[Thread 0xb1426b70 (LWP 2127) exited]
[Thread 0xb1c27b70 (LWP 2128) exited]
[New Thread 0xb1c27b70 (LWP 2129)]
[New Thread 0xb1426b70 (LWP 2130)]
X Error: BadWindow (invalid Window parameter) 3
Major opcode: 20 (X_GetProperty)
Resource id: 0x5800187
[Thread 0xb1c27b70 (LWP 2129) exited]
[Thread 0xb1426b70 (LWP 2130) exited]
[New Thread 0xb1426b70 (LWP 2131)]
[New Thread 0xb1c27b70 (LWP 2132)]
thread apply all bt
[Thread 0xafc23b70 (LWP 2126) exited]
[Thread 0xb1c27b70 (LWP 2132) exited]
[Thread 0xb0424b70 (LWP 2122) exited]
[Thread 0xb3c13b70 (LWP 2119) exited]
[Thread 0xb4414b70 (LWP 2118) exited]
[Thread 0xb57b6b70 (LWP 2113) exited]
[Thread 0xb1426b70 (LWP 2131) exited]

Program terminated with signal SIGKILL, Killed.
The program no longer exists.
(gdb) thread apply all bt
--------------------------------------------------------

who can help???

Forums:

No problem on my system
openSUSE 11.4 64bit KDE 4.6
Kdenlive 0.8.2