Problem installing 0.7.2.1 on Mandriva

Just installed 0.7.2.1 on Mandriva 2009 and it crashes before opening everytime I try to run it. I used the Cooker rpm from rpmfind.net and thought I installed all of the dependencies including mlt 0.3.6 and libmlt++1-0.3.6.

The Avformat module (FFMPEG) has a big red X before it under "installed modules" in the "Checking MLT Engine" window. Everything else checks out.


Here's what happens:

First, the "Welcome" screen comes on.

Next, the "Check MLT engine" screen.

The "Video Standard" screen is next.

Then comes "Additional Settings."

The "Checking System" screen is next, then it crashes and the error message window comes up which reads:

"A Fatal Error Occurred

The application Kdenlive (kdenlive) crashed and caused the signal 11 (SIGSEGV)."

Here's the crash handler output:

Application: Kdenlive (kdenlive), signal SIGSEGV
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
[Thread debugging using libthread_db enabled]
[New Thread 0xb5d66930 (LWP 12427)]
[New Thread 0xb39bcb90 (LWP 12432)]
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
[KCrash handler]
#6 0xb7f08ba7 in ?? () from /usr/lib/libmlt.so.1
#7 0xb7f0a9af in mlt_properties_set_int () from /usr/lib/libmlt.so.1
#8 0xb43d60f6 in ?? () from /usr/lib/mlt/libmltsdl.so
#9 0xb7f138e4 in mlt_consumer_start () from /usr/lib/libmlt.so.1
#10 0xb43d5578 in ?? () from /usr/lib/mlt/libmltsdl.so
#11 0xb7f138e4 in mlt_consumer_start () from /usr/lib/libmlt.so.1
#12 0xb7ee9523 in Mlt::Consumer::start () from /usr/lib/libmlt++.so.1
#13 0x080f225c in Render::connectPlaylist ()
#14 0x080fbe52 in Render::setSceneList ()
#15 0x08115b65 in KdenliveDoc::setSceneList ()
#16 0x081279f0 in TrackView::TrackView ()
#17 0x080c251f in MainWindow::newFile ()
#18 0x080cdfed in MainWindow::MainWindow ()
#19 0x080b991f in main ()
 

Hope this helps.

Thanks,

Waynevid