Resulting video will probably be corrupted

Hello.
So was very happy with Kdenlive until a horrible problem hapen.
I can not render anything in any format. I get the following message:
"Rendering of" video.avi "aborted, Resulting video will probably be corrupted."
I tried many different formats and render things (including leaving only a color screen or text) and nothing. I can not find the solution on the internet, but they are not very clear: /
Does anyone know about this problem? I've tried re-installing but still do not really know how to do that definitely did not help. According to me, I have all the dependencies installed.

I'm working on Ubuntu 9.04

Hola.
Pues era muy feliz con Kdenlive hasta que surgió un horrible problema.
No puedo renderizar nada a ningún formato. Me sale el siguiente mensaje:
«Rendering of "video.avi" aborted, resulting video will probably be corrupted.»
Probé con muchos formatos y cosas por renderizar (incluso dejando solo una pantalla de color o texto) y nada. No encuentro la solución en internet, las páginas que he encontrado están en inglés y son poco claras : /
¿Alguien sabe sobre este problema? Ya he probado re-instalar pero aún no sé bien cómo hacerlo de manera definitiva por que no sirvió de nada. Según yo, tengo todas las dependencias instaladas.

Forums:

See Support / Common Problems on this site. In particular, on Ubuntu:
On some systems, you may need to install the package names 'ffmpeg-unstripped' instead of 'ffmpeg'.

Then, you also need to re-run the Kdenlive Config Wizard from the Settings menu.

Hi... I found this and it works:

Hello, giraffe!

This error depends on frei0r-plugins!, At first, uninstall frei0r-plugins, then you can launch kdenlive properly and you can run the config wizard.
Next, you should check the ffmpeg libraries such as libavformat, etc. with synaptic. ffmpeg libraries-"unstripped" version are required to render all formats such as HDV, mpeg, mp4, vidx, flush, h264. you can install these unstripped libraries using synaptic.

After installing ffmpeg- unstripped libraries, you can render all formats properly. But, in this situation you can use limited transitions such as Composite, Wipe, Luma. You need frei0r-plugins to use all transition effect.
Next, you can install frei0r-plugins. kdenlive can be launched normally after installing fei0r-plugins, and you can edit everything normally. However, rendering will crash just after starting rendering in any format. Additionally, you can not run the config wizard due to the message of "MLT's SDL module not found". This error depends on the frei0r-plugins library,
/usr/lib/frei0r-1/facedetect.so

So, rename the library as below,
sudo mv /usr/lib/frei0r-1/facedetect.so /usr/lib/frei0r-1/facedetect.so-bak

After this, you can use all transitions and render all formats. Try it!

None of this helped me. I still get the problem. I installed the stripped version of ffmpeg. I can't uninstall frei0r otherwise it will prompt me to completely uninstall kdenlive. Problem I used to have was when I saved/rendered it would show INVALID on my projects but I updated to a newer version of kdenlive and now all of my rendering corrupts. I have no clue why it was working before hand but not now. I have tried to re-run setup a bunch of times after moving things around, changing file paths and whatever but there has been no luck.

Rendering of home/saiko/kdenlive/companyofmyself.flv crashed
[mp3 @ 0x9485ea0]mdb:395, lastbuf:0 skipping granule 0 Last message repeated 1 times [mp3 @ 0x9485ea0]mdb:395, lastbuf:0 skipping granule 1
Last message repeated 1 times [mp3 @ 0x94ab670]mdb:395, lastbuf:0 skipping granule 0 Last message repeated 1 times [mp3 @ 0x94ab670]mdb:395, lastbuf:0 skipping granule 1
Last message repeated 1 times [mp3 @ 0x950cd50]mdb:511, lastbuf:0 skipping granule 0 Last message repeated 1 times [mp3 @ 0x950cd50]mdb:511, lastbuf:0 skipping granule 1
Last message repeated 1 times [mp3 @ 0x9510930]mdb:511, lastbuf:0 skipping granule 0 Last message repeated 1 times [mp3 @ 0x9510930]mdb:511, lastbuf:0 skipping granule 1

Rendering of home/saiko/kdenlive/companyofmyself.dv crashed
[mp3 @ 0x9737bd0]mdb:395, lastbuf:0 skipping granule 0 Last message repeated 1 times [mp3 @ 0x9737bd0]mdb:395, lastbuf:0 skipping granule 1
Last message repeated 1 times [mp3 @ 0x975d3a0]mdb:395, lastbuf:0 skipping granule 0 Last message repeated 1 times [mp3 @ 0x975d3a0]mdb:395, lastbuf:0 skipping granule 1
Last message repeated 1 times [mp3 @ 0x97bea80]mdb:511, lastbuf:0 skipping granule 0 Last message repeated 1 times [mp3 @ 0x97bea80]mdb:511, lastbuf:0 skipping granule 1
Last message repeated 1 times [mp3 @ 0x97c2660]mdb:511, lastbuf:0 skipping granule 0 Last message repeated 1 times [mp3 @ 0x97c2660]mdb:511, lastbuf:0 skipping granule 1
Last message repeated 1 times Unable to parse option value "dv_pal_wide": undefined constant or missing (

Rendering of home/saiko/kdenlive/companyofmyself.mp4 crashed
[mp3 @ 0x8ef8010]mdb:395, lastbuf:0 skipping granule 0 Last message repeated 1 times [mp3 @ 0x8ef8010]mdb:395, lastbuf:0 skipping granule 1
Last message repeated 1 times [mp3 @ 0x8f1d7e0]mdb:395, lastbuf:0 skipping granule 0 Last message repeated 1 times [mp3 @ 0x8f1d7e0]mdb:395, lastbuf:0 skipping granule 1
Last message repeated 1 times [mp3 @ 0x8f7eec0]mdb:511, lastbuf:0 skipping granule 0 Last message repeated 1 times [mp3 @ 0x8f7eec0]mdb:511, lastbuf:0 skipping granule 1
Last message repeated 1 times [mp3 @ 0x8f82aa0]mdb:511, lastbuf:0 skipping granule 0 Last message repeated 1 times [mp3 @ 0x8f82aa0]mdb:511, lastbuf:0 skipping granule 1

As you can see it doesn't matter what I do. It's always an error, and it never renders.
Version 0.7.6
Using KDE 4.3.2 (KDE 4.3.2)

Fully upgraded ffmpeg-stripped libraries. Moved file to location as said in above post. Upgraded KdenLive. I still get the corruption messages. Atleast my projects don't show invalid anymore, I guess I should be happy.. but sort of useless if I can't render.

It is really strange that the render to DV produces mp3 error messages. DV does not use mp3. I do not know what to make of that except that this is a bad build or installation of MLT and/or FFmpeg libavformat/libavcodec.

Nothing. -.- Well since this is obviously not working that is a good alternative to KDen? I wish I could use it but seriously this is ridiculous. I can't render anything.

In case you still want to try something to make Kdenlive work, maybe the problem is that you have several versions of "melt" or "kdenlive_render" installed on your system.

check that by doing:

which melt

and:

which kdenlive_render

If you installed from packages, that should give you:

/usr/bin/melt

and

/usr/bin/kdenlive_render

Then, try to delete kdenlive config file:

$HOME/.kde/share/config/kdenliverc and restart kdenlive, try to render after that

╒══| saiko | / |═════╕
└> which melt
/usr/bin/melt
╒══| saiko | / |═════╕
└> which kdenlive_render
/usr/bin/kdenlive_render
╒══| saiko | / |═════╕
└>

I deleted the kdenliverc and it seems to be rendering properly. It hasnt finished though.

..Okay well Ive confirmed its my job file. I guess I need to remake it. -.- Il post here if remaking it fixes it.. hopefully it does. This is the fourth time I remade this -.-

Kay. I remade my video project all over again after replacing my kdenliverc and its working now. Thanks.
When the rendering is done, I'l let you know if it screams INVALID at me. xD

I had a rendering crash issue too.
I got
"Unable to parse option value "dv_pal_wide": undefined constant or missing ("

when rendering. Getting rid of my ~/.kde/share/config/kdenliverc did not help me.

But what I discovered is that you get this render crash if your project is set up as an NTSC project but you choose to render the file in PAL.

I fixed my problem by making sure my projects profile was "DV/DVD widescreen PAL" before trying to render a file with a profile=dv_pal_wide option.